Je kan de Harry Potter-app nu al spelen, weliswaar via een omweg, maar hij ziet er fantastisch uit! 

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Nog maar 2 weken wachten en dan is het zover, dan komt 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', de Harry Potter spin-off, uit in de bioscoop. Om mee te gaan met de hype die Pokémon GO deze zomer heeft gecreëerd komen ze zelf met een app uit: 'Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World'. Deze komt normaal uit op 19 november, een dag na Amerikaanse filmrelease, maar is nu al te downloaden op het internet.

Zoals eerder aangekondigd in dit artikel, komt er ook een app rond de Harry Potter spin-off Fantastic Beasts. Deze app zou normaal pas op 19 november uitkomen, dat is een dag na filmrelease in Amerika, maar toch is die al verkrijgbaar in Canada en mogelijk meerdere landen. En uiteraard zijn er wel mensen die zo vriendelijk zijn om het downloadbestand (toch voor Android) online te zetten. Voor iOS kan je hem al downloaden met een buitenlandse account. Een beetje gelijk iedereen deed in de begindagen dat Pokémon GO uit was.

In het spel werk je zelf voor het ministerie van Magie waar je allerlei cases zal moeten oplossen. In het spel zelf zijn er momenteel 8 cases beschikbaar, dat lijkt niet veel maar eer je al die zaken volledig 100% heb opgelost ben je een hele tijd verder. Later worden er nog meer cases toegevoegd.

Om aan een case te werken heb je energy nodig, dus je kan niet in één keer doorspelen. Maar je kan er wel aankopen, tegen betaling uiteraard. De app zelf is gratis, maar met mogelijkheid tot aankopen binnen de app. Een echte game van Fantastic Beasts voor PC en console zoals met de Harry Potter films komt er niet uit, maar er komt wel een story pack uit die je via het spel Lego Dimentions kan spelen.

Nog niet overtuigd van de app? Bekijk dan zeker deze video van de gameplay

 

Al overtuigd van de app?

Android: Je kan hem downloaden via deze LINK.

iOS: Hetzelfde principe doen als Pokémon GO, maak een buitenlandse account aan (in dit geval Canada) voor iTunes. Daarna kan je hem via hun store downloaden via deze LINK.

Wil je wachten op de officiële release later in november?

Android: Je kan je al registeren via de Google Play Store via deze LINK. Je krijgt een melding zodra de app beschikbaar is voor te downloaden.

iOS: Zodra de app beschikbaar is kan je hem downloaden via deze LINK.