No shame! Naar hoeveel van deze 15 guilty pleasures heb jij al eens gekeken?

Guilty pleasures. Je moet het niet proberen te ontkennen, ook jij hebt ze. Je zit sowieso ook soms voor de buis te kijken naar de gekste programma's. Maar no worries, dat doen we allemaal. Naar hoeveel van deze 15 guilty pleasures heb jij al eens gekeken? 

1. Jersey Shore (MTV)

© Giphy

De pionier in trash tv is zonder twijfel Jersey Shore. In de Amerikaanse realityreeks maakt een groep jongeren die zichzelf omschrijven als 'Guidos' en 'Guidettes' de kusten van New Jersey onveilig. Ruzies, seks, fantastische bijnamen en honderden lagen fake tan, het recept voor geweldige televisie.

2. Geordie Shore (MTV)

© Giphy

Het Britse broertje van Jersey Shore is - in hoeverre het nog mogelijk was - nóg explicieter, nóg wilder en nóg extremer. Elke aflevering zit vol seks, drank en zoveel drama. Let's get f*cking mortal!

3. The Valleys (MTV)

© Giphy

Voor wie niet genoeg kan krijgen van Geordie Shore en het zelfs nóg extremer wil, is er The Valleys. Waarin party animals uit het Britse platteland rond Wales hun best doen om het te maken in het leven. Maar daar horen natuurlijk ook feestjes en liters sterke drank bij.

4. Ex On The Beach (MTV)

© MTV

Hoe zou jij reageren als je op een tropisch eiland zit en je ex plots uit de oceaan gelopen komt? Jup, je kan je al wel inbeelden hoeveel drama er in deze reeks zit. Na succesvolle Britse seizoenen (met verschillende Geordie Shore-sterren) werden we eerder dit jaar getrakteerd op een heerlijke Nederlandstalige versie. Uren kijkplezier gegarandeerd!

5. Catfish (MTV)

© Giphy

In Catfish ontmaskeren Nev en Max 'catfish' ofwel mensen die zich online voordoen als iemand anders. Sommige mensen zijn oprecht, anderen hebben heel wat te verbergen. Hilarische en bij momenten pijnlijke tv, maar ideaal om de tijd te doden.

6. Are You The One? (MTV)

© Giphy

In Are You The One worden twintig singles samen in een villa gezet waarin ze hun perfecte match moeten vinden. Wat kan er nu misgaan? Je kan het al raden: ALLES. Een flinke portie drama overgoten met een laagje romantiek. Héérlijk!

7. Teen Mom OG (MTV)

© Giphy

MTV is de onbetwistbare koning van de guilty pleasures en heeft dus ook nummer 7 op z'n naam staan.Teen Mom neemt ons mee in het soms harde, soms mooie leven van tienermoeders. De originele meisjes worden al zeven jaar gevolgd. Dus je kan de groei van hun kinderen én de meisjes zelf hélémaal volgen tijdens je volgende bingesessie.

8. Say Yes To The Dress (TLC)

© TLC

Nog zo'n geweldige zender boordevol guilty pleasures is uiteraard TLC, met als paradepaardje Say Yes To The Dress. Waarin we samen met de geniale Randy op zoek gaan naar de perfecte jurk voor iedere bruid. Heerlijke feelgoodtelevisie die je stiekem doet verlangen naar jouw speciale dag. En nu er ook Benelux-versie is, kan je dubbel genieten!

9. Our Little Family (TLC)

© TLC

Our Little Family volgt het dagelijkse leven van de Hamills, een familie die klein is van stuk, maar groot in persoonlijkheid. Michelle, Dan en hun zoon Jack en tweelingdochters Cece en Cate laten zich absoluut niet klein krijgen in de voor hen hele grote wereld.

10. My Crazy Obsession (TLC)

© Giphy

Sommige mensen hebben wel héél vreemde obsessies en die worden open en bloot op de tafel gegooid in My Crazy Obsession. Van mensen die alles van varkens verzamelen tot mensen die steentjes eten. Je kan het zo gek niet bedenken of het komt aan bod in dit programma.

11. Sister Wives / My Five Wives (TLC)

© TLC

Deze programma's proberen het stigma rond polygamie te doorbreken en bewijzen dat het écht wel kan om met een paar 'sister wives' samen te leven. Zonder jaloezie en met heel veel vriendschap. We zouden het bijna zelf zien zitten. BIJNA.

12. Real Housewives (BRAVO TV)

© Giphy

Real Housewives volgt het luxueuze leven van een aantal opvallende vrouwen in verschillende Amerikaanse steden. Glitter, glamour en véél drama, de sleutel voor heerlijke reality-tv.

13. Keeping Up With The Kardashians (E!)

© Giphy

Je kan natuurlijk ook het leven van dé meest trending familie van het moment volgen. Keeping Up With The Kardashians loopt al bijna tien jaar en toont alle belangrijkste - en meest dramatische - momenten uit het leven van de jetset familie.

14. Hotter Than My Daughter (RTL 4)

© RTL 4

In dit programma draait alles rond sexy geklede moeders en hun meestal iets minder sexy geklede dochters. In deze extreme versie van Zo Man Zo Vrouw speelt Gordon de Jani van dienst en krijgen moeder en/of dochter een prachtige make-over/make-under. Maar het zijn vooral de reacties op straat die om van te smullen zijn.

15. Temptation Island (VIJF)

© VIJF

En last but not least kan deze parel echt niet ontbreken in dit lijstje. Temptation Island is en blijft geweldige televisie. Het nieuwe seizoen wordt nu opgenomen en wij kunnen al niet meer wachten tot het volgend jaar uitgezonden wordt. Lees het volgende in fluisterstem: "Temptatiooooooooon".

Welk programma is jouw guilty pleasure?

Lees meer