Yes! Hier zijn de eerste beelden van Game of Thrones seizoen 7 (Spoilers!)

De winter is in het land en dat wil zeggen dat het volgende seizoen van Game of Thrones steeds dichterbij komt. En vlak voor we december ingaan, gunt HBO ons de allereerste beelden van het zevende seizoen. Voor het geval dat dat nog niet duidelijk is: spoiler alert. 

Dit is het moment waar de Game of Thrones-fans op zitten te wachten: met nog zes maanden te gaan voor het volgende seizoen krijgen we ein-de-lijk de eerste beelden te zien. HBO heeft die na de voorlaatste aflevering van Westworld getoond, en we kunnen er eigenlijk al behoorlijk wat uit afleiden. Als je absoluut niets wil weten over wat er gebeurt in het volgende seizoen, lees niet verder.

Want de drie beelden tonen misschien niet veel: er is wel één grote gemeenschappelijke factor: het zijn allemaal Starks. Dat seizoen 7 teruggaat naar de hoofdpersonages waar de reeks oorspronkelijk mee begon, is begrijpelijk. Het ziet er dan ook naar uit dat ze op zoek zijn naar elkaar. Arya zit op een paard, en het gebrek aan achtergrond suggereert dat ze in het Noorden zit. Op zoek naar Jon?

Jon zelf zit in gesprek met een roodharige dame, mogelijks Sansa. Ze zitten zeer waarschijnlijk nog in Winterfell, maar wat is hij van plan? Het gezicht van Sansa, die duidelijk in het godswood zit, is duidelijk verschrikt. Heeft Arya Winterfell bereikt en is dit het moment dat de zussen elkaar terugzien? Allemaal speculatie, en da's weer genoeg om de tijd tot de volgende trailer te overbruggen.

De eerste still: Sansa in het godswood in Winterfell

© HBO

Ook Jon Snow is nog in Winterfell, maar blijft hij daar?

© HBO

En als hij weggaat, mist hij dan net Arya, die duidelijk Braavos achter zich laat?

© HBO

Lees meer