Schitterend nieuws voor alle gamefans: er komt een nieuwe 'Uncharted'

'Uncharted 4' pronkt dit najaar bovenaan op heel wat lijstjes als één van de beste games uit 2016, en het goede nieuws is dat er een nieuwe op komst is. Niet nummer 5, maar eerder een spin-off. In 'Uncharted: The Lost Legacy' is de hoofdrol voor Chloe Frazer en Nadine Ross, die we al in eerdere games van de reeks hebben ontmoet.

Veel details heeft ontwikkelaar Naughty Dog nog niet vrijgegeven. Maar het nieuws alleen al maakt heel wat gamers blij. Uncharted 4 was om zo veel redenen één van de mooiste games ooit gemaakt, en voorlopig leek er geen vervolg in de maak. Maar met een spin-off zijn we natuurlijk ook heel blij. Chloe Frazer en Nadine Ross ken je misschien uit respectievelijk Uncharted 2 en Uncharted 4. In het nieuwe spel lijken ze een team te gaan vormen.

Op basis van een lange eerste trailer kunnen we al stellen dat het verhaal zich zeker gedeeltelijk ergens in India of het Midden-Oosten zal afspelen. We zien voorlopig ook geen echte connectie met de verhalen rond Nathan Drake, de hoofdrolspeler uit de vier andere games. Wanneer we de game mogen verwachten weten we ook nog niet. In het beste geval het najaar van 2017, vermoeden we. Warm je intussen al maar op aan de acht minuten durende trailer, want de beelden zien er weer fantastisch uit.

 

Lees meer