De lokgroep was te groot: Alex Callier in 2017 opnieuw coach in The Voice van Vlaanderen

Hoewel Alex Callier het nu niet bepaald rustig aan doet met Hooverphonic - de teller staat op vier concerten in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen -  heeft hij toch nog voldoende ruimte gevonden om opnieuw coach in The Voice Van Vlaanderen te zijn. Voor de gehele rit moeten de coaches ongeveer zes maanden beschikbaar staan van The Voice van Vlaanderen.

Hij was de coach die al eens een traantje liet, de coach wiens haar altijd perfect zat en de coach die het woord 'grain' in het algemene taalgebruik introduceerde: Alex Callier is terug!

Callier was coach in de eerste twee seizoenen, maar liet voor seizoen drie en vier verstek laten wegens te veel andere bezigheden. Deze keer is het Bent Van Looy die er niet meer bij zal zijn. Verder zijn de coaches allemaal oude bekenden. Naast Callier zullen ook Bart Peeters, Natalia en Koen Wauters (de enige die er al alle vijf seizoenen bij was) de rode stoelen bezetten.

Tweede natuur

“Op zoek gaan naar nieuw talent is mijn tweede natuur”, weet Alex Callier. “De intense spanning van de Blind Auditions, het coachen tijdens de Battles, het zien schitteren van talent in de liveshows, Natalia’s spontaniteit, Koens gedrevenheid en voor het eerst werken met Bart Peeters laten mij dus met enorm veel enthousiasme uitkijken naar het nieuwe seizoen van The Voice.”

De audities voor de vijfde reeks gaan in februari 2017 van start. Wanneer The Voice van Vlaanderen opnieuw op het scherm komt, wordt later bekendgemaakt.

Lees meer