Een uitgelezen kans om eens een Nobelprijswinnaar aan het werk te zien: Bob Dylan komt naar Lotto Arena

Om een Nobelprijs Literatuur op te gaan halen heeft Bob Dylan geen tijd (Patti Smith deed het in zijn plaats), maar voor een tripje naar de Antwerpse Lotto Arena zeker wel. Op 24 april van volgend jaar komt de grote legende - 75 ondertussen - met band naar de Antwerpse Lotto Arena. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 14 december om 10 uur.

Don't Think Twice, It's Alright, Like A Rollin' Stone, Highway 61 Revisited, To Make You Feel My Love, Desolation Row, Tangled Up In Blue, Blowin' In The Wind en nog zo heel veel anderen: de redenen opsommen waarom je naar Bob Dylan zou moeten gaan kijken, daar is geen beginnen aan.

De man heeft 37 studioalbums en een triljoen bootlegs op zijn naam staan en zijn fans zijn van de meest devote die er bestaan.

Lovende recensies

De laatste keer dat hij in België passeerde was nog maar in 2015 en die passage in Vorst Nationaal kreeg lovende recensies mee.

Dylan sleepte begin vorige week nog twee Grammy Awards nominaties in de wacht voor zijn albums Fallen Angels (zijn tweede plaat met covers van de vandaag jarige Frank Sinatra) en The Cutting Edge 1965-1966: The Bootleg Series, Vol. 12 (Collector’s Edition) , respectievelijk in de categorieën Best Traditional Pop Vocal Album en Best Historical Album.

Fallen Angels was zijn 37e studioalbum en verscheen in mei van dit jaar.

Tickets zijn vanaf woensdag 10u hier te vinden, met een maximum van 4 tickets per koper. Tickets kosten 88 of 99 EUR.

Lees meer