Veel wijzer worden we niet van de trailer van nieuwe Netflix-reeks 'The OA', maar het ziet er wel heel cool uit

Je mag nog maandoverzichten maken zoveel je wil, ergens onderweg zal Netflix je toch nog verrassen. Zo lossen ze vandaag de mysterieuze, maar veelbelovende trailer van The OA, een serie die - hou je vast - nu vrijdag al compleet beschikbaar wordt gesteld. 

Er hangt veel om blij van te worden rond The OA, zo waren de show creators waren ook het brein achter The East, een genietbare film uit 2013 met over een groep anarchisten die ten strijde trekken tegen grote bedrijven met Ellen Page in de hoofdrol.

Eén van die show creators is Brit Marling, zij speelt zelf de hoofdrol. Zij krijgt het gezelschap van onder andere Emory Cohen, de heerlijke Tony uit Brooklyn.

Wonder of mysterie?

We weten nog niet zo gek veel over The OA, maar dit kunnen we al vertellen: Brit Marling speelt Prairie Johnson, een jonge vrouw die terugkeert naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween. Blijkt dat het voormalige blinde meisje haar zicht terug heeft. Is het een wonder of een mysterie? Prairie weigert te praten over wat er gebeurd is in de zeven jaar toen ze vermist was.

 

Brad Pitt is één van de executive producers met zijn productiemaatschappij Plan B, evenals van Anonymous Contentdie al meewerkten aan succesvolle reeksen als True Detective en The Knick.

Lees meer