Dit zijn de nieuwe Pokémon die je kan krijgen ... en ze zijn superschattig

Pokémon-fans zijn allemaal blij nadat er eindelijk nieuwe Pokémon toegevoegd aan Pokémon Go. Nog niet heel de generatie 2 is er, maar wel de superschattige baby-Pokémon. Hieronder tonen we je alle nieuwe Pokémon die je kan vinden al zal je wel veel moeten wandelen de komende tijd als je ze allemaal wil hebben.

Igglybuff (2km)

De baby-Jigglypuff is misschien wel de schattigste van allemaal en je kan hem krijgen uit een eitje van 2 kilometer.

Cleffa (2km)

Ook deze Cleffa kan je uit een eitje van 2 kilometer halen, als je tenminste geen Pidgey of Rattata krijgt. En met 25 candy evolueert hij of zij in een Clefairy.

Pichu (5km)

Misschien wel de bekendste van allemaal, want je herkent er natuurlijk Pikachu in waarin Pichu evolueert met 25 candy.

Togepi (5km)

Togepi is ook bekend uit de serie omdat Misty er altijd mee rondloopt. In Pokémon Go kan je hem krijgen uit een eitje van 5 kilometer. Het leuke is dat Togepi evolueert in Togetic met 50 candy. Togepic is een Pokémon die je nog niet in het wild kan vinden. Voorlopig is wel nog nergens een foto opgedoken van iemand die hem heeft.

Elekid (10km)

In tegenstelling tot de andere ziet Elekid er niet zo schattig uit. Dat is misschien ook je eigen reactie als je hem eindelijk hebt, want je moet maar liefst 10 kilometer wandelen en natuurlijk ook veel geluk hebben.

Magby (10km)

Als je 10 kilometer gewandeld hebt, kan het ook zijn dat je deze Magby krijgt. Met 25 candy evolueert hij in een sterke Magmar.

Smoochum (10km)

Ook voor Smoochum, de mini-versie van Jynx moet je 10 kilometer wandelen en een beetje geluk hebben natuurlijk.

Pikachu met kerstmust

In tegenstelling tot alle baby-Pokémon kan je deze speciale Pikachu wel in het wild vangen. Hij loopt vrij rond tot 29 december, zorg dus dat je hem hebt tegen dan.

Raichu met kerstmuts

Het leuke is dat Pikachu zijn kerstmutsje behoudt als je hem laat evolueren naar Raichu, maar daarvoor moet je er wel veel vangen want je hebt 50 candy nodig om te evolueren.

Allemaal veel gaan wandelen dus of je kan ook extra incubators kopen zodat je meer eitjes tegelijk kan laten uitkomen.

Lees meer