De kreuner, de zweter en de strever: 17 typetjes die in elke fitness te vinden zijn

Het is alweer januari en je weet wat dat betekent ... Het is tijd voor goede voornemens! En het bekendste is toch wel om meer te gaan sporten. Het maakt niet uit bij welke fitness je dat doet, deze 17 types 'sporters' ga je volgende week sowieso tegenkomen:

1. De kreuner

© Menshealth.co.uk

Ja, zo iemand zit toch echt ALTIJD in de fitness. En wedden dat je hem of haar al vanaf de parking kan horen? Ook al moedig jij sporten aan, ZO luid kreunen is toch een béétje overdreven ;-).

2. Het trendy Instagram-model

© Capitalxtra.com

Dit meisje ziet er ALTIJD supergoed uit en je gaat haar de hele tijd bij de gewichten zien staan. Niet omdat ze keihard aan het sporten is, maar omdat je daar het beste licht voor selfies vindt ;-).

3. De Griekse god

© Tumblr.com

Groot, knap EN gespierd. Ja, je kent hem wel: hij is die ene supergetrainde kerel die ook ALTIJD tanktops en korte sportshorts draagt.

4. Die ene persoon die keihard verdwaald is

© Tumblr.com

"Waar zijn de kleedkamers? En het toilet? En oh, waar liggen de gewichten?" Ja, het is SUPERDUIDELIJK dat dit de eerste keer is dat deze persoon in de fitness rondloopt :-).

5. De roddelclub

© Giphy.com

Deze mensen reizen ALTIJD in groep. Ze maken er ook een sport van om uuuuurenlang stil te staan en te gossipen over alles en iedereen. Ja, groepje bomma's in de hoek, we're talking to you.

6. De supersportieve bompa

© Ireporteronline.com

Deze man is een BEEST. Hij is waarschijnlijk 80 jaar, maar toch kan hij zonder problemen urenlang joggen. EN gewichten tillen. EN pompen.

7. Het meisje dat op ALLES voorbereid is

© Playbuzz.com

Je kent haar wel: ze is het meisje dat SUPERVEEL dingen meezeult: zweetbandjes, sportdrank, loopschoenen, elastiekjes, hoofdtelefoon, gsm, iPod, extra jogging ... You name it, she's got it.

8. De sociale vlinder

© Giphy.com

Deze persoon doet maar één ding in de fitness: op zijn of haar gsm tokkelen. Meestal blijven dit soort mensen ook een kwartier lang op een machine zitten om te sms'en ... NOT COOL!

9. De creep

© Proteinfart.com

Af en toe naar andere mensen kijken, oké, dat doet iedereen weleens. Maar er is altijd ÉÉN kerel die letterlijk niets anders doet! Tip: STOP DAARMEE. Het is supereng!

10. De persoon met de smoesjes

© Giphy.com

Hij of zij wandelt meestal vol goede moed de fitness binnen ... om zich dan na twee minuten om te draaien en terug naar huis te gaan. En dan wordt een arsenaal aan smoesjes bovengehaald, zoals: "Maar mijn iPod is leeg!".

11. De streverkes

© Dietguideto.com

Ze hebben knalrode hoofden en ze zijn superbezweet. Oké, deze mensen zien er niet meteen uit als Hollywoodsterren maar ze sporten tenminste wel keihard! #respect

12. De stalker

© Tumblr.com

Deze persoon heeft - volledig toevallig - éxact dezelfde routine als jij. Wat dus betekent dat je hem of haar DE HELE TIJD tegen het lijf loopt! BIJ. ELKE. OEFENING. Om gek van te worden!

13. The body builder girl

© Wifflegif

Ook al is ze maar 1m50 groot, toch is ze even sterk als een beer! EN even indrukwekkend. Tip: DON'T PISS HER OFF.

14. Het Duracell konijn

© YouTube.com

Dit is de persoon die duizend dingen door elkaar doet: eventjes op de loopband, pompen, gewichten heffen, meedoen aan een lesje indoor cycling, nog wat push-ups ...

15. Het koppeltje

© Tumblr.com

Het koppel dat samen fitnest kan twee dingen tegelijk: sporten en kusjes geven. Ze kunnen elkaar ook keigoed motiveren en je hoort sowieso een hele reeks koosnaampjes passeren: "Beerke, pateeke, zoeteke."

16. De zweter

© giphy.com

IEW IEW IEW! Op élke machine die deze persoon gebruikt blijft er een gi-gan-tische zweetafdruk achter. En deze boodschap is voor iedereen: GEBRUIK JE HANDDOEK.

17. En natuurlijk is er ook nog de nearly deaf person

© Tumblr.com

Hij of zij luistert vrolijk veel muziek, maar die staat ZO luid dat je twee loopbanden verder ook nog hoort dat het Taylor Swift is. Rock on, maar kan het niet een béétje stiller?

En, hoeveel types ben jij al in de fitness tegengekomen? :-)

Bronnen: Jazmeet singh, puckermob

Lees meer