Onze eigen Dimitri Vegas & Like Mike sluiten de 25e editie van het Sziget Festival af!

Vlaanderen boven in Hongarije, want Dimitri Vegas & Like Mike sluiten het de feesteditie van het Sziget Festival af. Naast Dimi en Mike zijn er nog dertien andere namen bekend gemaakt, de volgende tijd zullen er nog honderden volgen.

Met niet alleen muziek, maar ook theater, circus, kunst en andere thema's vindt de 25e editie van Sziget Festival plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, van 9 tot 16 augustus 2017.

Spectaculaire eindshow

Dimitri Vegas & Like Mike krijgen, na in eerdere jaren Hardwell en Martin Garrix, de eer om de spectaculaire eindshow te verzorgen. Op de laatste dag van het festival sluiten zij de Main Stage af. Major Lazer staat tevens als headliner op de Main Stage, daar waar ook Tom Odell en Two Door Cinema Club hun opwachting maken.

Na een volle A38-tent tijdens Sziget Festival 2015 keert Kensington komende zomer terug. Eerder roemden ze het optreden op het festival als één van hun beste ooit. Ook Bad Religion, DJ Shadow, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus en GTA treden op in de A38. Met de Nederlanders Oliver Heldens en W&W zijn de eerste acts voor de Arena bekend.

Sziget Festival viert de 25e editie op het Obuda-eiland in Boedapest. Ruim 500.000 Szitizens uit zo'n 100 landen zullen zich aankomende zomer verspreiden over het festival met meer dan 50 podia en een programma dat een week lang 24/7 door loopt.

Tickets

Tot 31 december 12:00 uur zijn weektickets tegen Early-Bird prijzen te koop. Een pas voor zeven dagen kost nu 275 EUR in plaats van 325 EUR. Meer dan een kwart van het voor een voordeeltarief beschikbare aantal tickets werd reeds verkocht tijdens de start van de verkoop in september. Tickets zijn te koop via de site van het Sziget Festival.

Lees meer