Er zou volgend jaar een geheime iPhone komen, en dat zou de beste ooit worden

Het is nog ongeveer negen maanden wachten voor Apple de volgende iPhones zal voorstellen, maar het denken hoe die eruit zal zien, is wel al volop begonnen. Volgens de laatste geruchten zou er naast een iPhone 7S en 7S Plus nog een beter model komen. Het toestel dat in gelekte document 'Ferrari' genoemd wordt, zou de beste iPhone ooit zijn.

Ieder jaar stelt Apple eind september zijn nieuwe iPhones voor en de laatste jaren zijn we het gewoon om twee toestellen te zien te krijgen. Volgend jaar zou Apple nog groter willen uitpakken met maar liefst drie toestellen. In gelekte documenten is er naast de twee verwachte iPhones namelijk ook sprake van een toptoestel dat veelzeggend 'Ferrari' genoemd wordt.

De iPhone 7S en 7S Plus zouden er ongeveer hetzelfde uitzien als de 7 en 7 Plus die nu verkocht worden, maar die 'Ferrari' wordt volgens die documenten wel heel vernieuwend. Het scherm zou bijna tot aan de randen komen en zo kan de home-knop weggewerkt worden. Je zou hem ook draadloos kunnen opladen en hij zou sneller werken dan alle vorige modellen.

Lees meer