Pokémon Go helpt je om tijdens de feestdagen je eitjes sneller te laten uitkomen

Het is de moeite om tijdens de feestdagen Pokémon Go te spelen want de makers komen met een leuke update die je sowieso zal interesseren. De spelers worden namelijk verwend met gratis incubators voor je eitjes, meer kans op een Pikachu met kerstmuts en nog veel meer.

Wie graag alle Pokémon wil, kan op kerstavond nog gewoon bij de familie zitten, maar vanaf 25 december begint de nieuwe update. Tot 3 januari krijg je iedere dag bij je eerste bezoek aan een PokéStop een incubator die je één keer kan gebruiken. Zo kan je sneller je eitjes laten uitkomen en je hebt in die periode ook meer kans om een van de nieuwe baby-Pokémon te krijgen. Ook de superschattige Pikachu met kerstmuts loopt tijdens de feestdagen meer rond.

De drie Pokémon die je in het begin van het spel kan kiezen, Charmander, Bulbasaur en Squirtle, zal je meer tegenkomen tussen 30 december en 8 januari. Het is in die periode trouwens de moeite om een Lure aan te zetten om meer Pokémon naar een PokéStop te lokken. Die blijft dan namelijk een uur actief terwijl dat nu maar een half uur is.

Lees meer