Het stopt niet ... Star Wars-actrice Carrie 'Prinses Leia' Fisher is overleden op 60-jarige leeftijd

Het houdt maar niet op in 2016 want de wereldberoemde Star Wars-actice Carry Fisher is overleden. De actrice die bekend werd met haar rol als Prinses Leia kreeg vorige week een hartaanval op het vliegtuig naar Los Angeles en is nu op 60-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen daaraan.

Carrie Fisher was de laatste tijd nog actief op promotour om haar nieuw boek, The Princess Diarist, overal voor te stellen. Toen ze vorige week op het vliegtuig stapte onderweg naar Los Angeles om de kerstdagen met haar familie door te brengen kreeg ze echter een hartaanval. Gisteren kwamen er nog berichten dat haar toestand stabiel was, maar vandaag is de actrice toch overleden.

"Het is met heel groot verdriet dat Billie Lourd bevestigt dat haar geliefde moeder Carrie Fisher is heengegaan om 8.55 uur vanmorgen. Ze was geliefd door de wereld en ze zal erg gemist worden. Onze hele familie dankt jullie voor jullie gedachten en gebeden", staat in de officiƫle verklaring.

Carrie Fisher brak in 1975 door met een rol in de komedie Shampoo, maar zou pas echt bekend worden als Prinses Leia in de originele Star Wars-triologie. Ook in de meest recente film, Star Wars: The Force Awakens, doet ze mee en nog maar pas waren haar opnames voor de volgende film, Star Wars: Episode VIII, klaar.

Lees meer