Drake en J-Lo zijn zogezegd het nieuwe powerkoppel, maar is 't niet één grote publiciteitsstunt?

Er was eens ... Drake en J-Lo, de opvolger van Drake en Rihanna. Tenminste, als we de roddelblaadjes én de Instagram van de lovers mogen geloven. Maar hebben de twee toppers elkaar écht gevonden of ruikt dit toch een beetje naar een publiciteitsstunt? 

Je hebt het misschien al gehoord, maar de roddels over J-Lo en Drake, hét nieuwe topkoppel, zouden eindelijk bevestigd zijn. Dat zegt celebritywebsite TMZ tenminste. En nu lijkt het er ook op dat J-Lo herself de roddels kracht bijzet: met een foto van Drake en zichzelf, terwijl ze smoochend op de zetel liggen. Ook Drake zette de pic online. De twee zouden al een paar weken aan het daten zijn, en nu is het dus ook Insta-officieel.

Drake z'n liefdesleven komt wel vaker in de pers: tot een paar maanden geleden was het al Drake en Rihanna dat de klok sloeg, maar dat verhaal is officieel voorbij. Met J-Lo in de picture zou het dan ook wel finaal over en out zijn voor de zangeres uit Barbados. Riri had zelfs een tattoo laten zetten die aan een date met Drake liet denken, maar 't mocht dus niet zijn.

Het bewijs

Na die officiële break-up begon het enkele weken geleden te gonzen van de geruchten over Jenny from the block en Drake. Zo gingen ze samen muziek maken, maar dat zou al snel op meer uitgedraaid zijn. En al snel kwamen 'de bewijzen': zo boekte Drake de zaal van een restaurant voor een exclusief feestje van 20 mensen en was Lopez toen ook al uitgenodigd.

Maar dat alleen was natuurlijk niet voldoende: Drake zou volgens E! Online ook naar twee concerten van J-Lo geweest zijn op een week tijd, niet bepaald een gewoonte die hij voorheen had. Ze gingen ook samen op restaurant en werden daar uitgebreid gefotografeerd. Maar voor wie dacht dat die bezoekjes gewoon een courtesy call waren voor z'n nieuwe muzikale partner was er natuurlijk nog 'The Unfollowing'.

Want gisteren berichtte Perez Hilton dat Rihanna J-Lo unfollowde op Instagram. En dat zou alleen maar logisch zijn als er van de geruchten over Lopez en Drake iets waar zou zijn. Want de twee zijn dan niet bepaald beste vriendinnen, er was zeker geen reden om niet op z'n minst bevriend te zijn. Da's nu dus ook over and out.

PR-stunt?

En toen was daar dus die Insta van J-Lo. Da's zo goed als een officiële bevestiging, al kan je je ook vragen stellen bij zo'n plotse openbaring. Want Perez Hilton suggereerde al dat de hele relatie een PR-stunt zou zijn voor hun muzikale samenwerking.

Dat zou ook niet de eerste keer zijn: van Hiddleswift werd van in het begin beweerd dat 't van begin tot eind één grote promotievideo was, zeker toen de kwaliteit van de paparazzifoto's heel hoog bleek te liggen. Ook Big Bang-theory-ster Kaley Cuoco en Superman-acteur Henry Cavill hadden een superkorte relatie rond de release van Cavills film.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niks oprecht aan de Insta van J-Lo is: kijk maar naar Brangelina en Robert Pattinson en Kristen Stewart: twee relaties die mogelijks begonnen als promotie voor een film, maar uiteindelijk uitdraaiden op langdurige deals. En nee, we zijn nog altijd niet over Brad en Angelina's scheiding.

Echt of niet, oordeel zelf, maar 't ziet er naar uit dat het warme feestdagen zijn voor Jennifer Lopez en Drake.

Lees meer