Super Mario Run te duur? Probeer de hilarische, maar gratis, rip-off: Super Plumber Run

Er is al veel inkt gevloeid over Super Mario Run en de reviews waren verdeeld: nostalgisch, leuk, maar ook een beetje aan de dure kant. En er is één groot nadeel aan de Nintendo-game: hij kost tien euro voor dertig levels. Da's wat veel in deze generatie freemium-games, maar een paar developers hebben nu een ... euh ... variant op Super Mario Run ontwikkeld. Super Mario Plumber, of Mario voor Android. 

Geen centjes om tien euro te betalen voor Super Mario Run, maar wel zin in een lekker ouderwetse Mario-game? Of heb je geen iPhone en geen fondsen om er ééntje voor Oudejaar te krijgen? Wel, dan is er goed nieuws, want je kan nu ook de cheapo rip-off game: Super Plumber Run spelen. Enkel mensen met een Windowsphone blijven nu nog achter.

Want deze game lijkt echt belachelijk veel op Super Mario Run, de bedoeling is dus wel duidelijk. Om copyright-redenen zijn er een paar duidelijke verschillen tussen Super Mario Run en Super Plumber Run, maar wie geeft daar nu eigenlijk om?

Super Plumber Run kan je, enkel voor Android dus, vinden in de Play Store voor de bijzonder ronde prijs van nul euro. Of je er lang van zal kunnen profiteren, kunnen we niet garanderen. Copyright, weet je wel.

Herken je deze loodgieter? Da's Super Plumber.

© Onduck Games

Hij heeft nogal ... bekende avonturen

© Onduck Games

Een beetje zoals Mario. Maar dan anders

© Onduck Games

Ok, misschien niet zo anders. Vooral omdat je 'm enkel op Android kan krijgen, misschien. Gratis!

© Onduck Games

Lees meer