Het kerstcadeau uit de hel: de Hatchimal die naar je kinderen vloekt is eigenlijk té grappig

Als je kinderen hebt, ken je 'm misschien: de Hatchimal. 't Is een soort Furby 2.0, maar hij komt eerst nog eens uit een ei: dubbele pret verzekerd. Al is er enkele ouders, zo een paar dagen na kerst, al iets opgevallen: de Hatchimal vloekt namelijk naar je kinderen terwijl hij 'slaapt'. Volgens verschillende ouders zegt 't beestje 'fuck me' terwijl hij staat te dutten. Wat een cadeau.

Voor wie de Hatchimal nog niet kent: een korte introductie: 't is een beestje type Furby, maar het heeft verschillende levensfases, beginnend met een ei. Eens dat ei uitkomt, moet je je Hatchimal vanalles leren, en dan evolueert hij van een peuter naar een kleuter en een kindje. Leuk, alleen zit er een nadeel aan: die dingen maken dus constant lawaai.

En dat zou zo erg niet zijn als de 'willekeurige geluiden' die de Hatchimal in z'n eigen taaltje maakt, terwijl hij slaapt, niet heel hard lijken op 'fuck me'. Want dat is wat een aantal ouders hebben gemerkt: zo héél willekeurig klinkt het niet, zeker als je een paar Hatchimals na elkaar hoort.

Spin Master, die de fluffy eieren produceert, liet weten dat "Hatchimals hun eigen taal spreken, we verzekeren de ouders dat de Hatchimal dus niets ongepasts kan zeggen. De Hatchimals in de video zijn allemaal aan het slapen." Uhu. Slapen. Juist ja. Kijk zelf maar.

Dit is het ding in kwestie dus: een Hatchimal

 

Horen jullie wat hij zegt?

 

En het is niet de enige ...

 

Educatief, dat. Volgend jaar toch maar gewoon een tamagotchi?