Het ziet er naar uit dat Super Mario Run bijna beschikbaar is op Android

Je hebt ongetwijfeld al gehoord over de nieuwe applicatie Super Mario Run, maar je kan het spelletje voorlopig nog altijd alleen maar spelen op iOS. Als je dus geen iPhone of iPad hebt, moet je nog geduld hebben, maar dat geduld zou niet zo lang meer op de proef worden gesteld.

Lopen, centjes verzamelen en uiteraard ook op schildpadden springen: Super Mario Run valt te vergelijken met wat je kent van vroeger, al loopt je mannetje wel vanzelf. Jij moet enkel springen op alle mogelijke manieren door op verschillende plaatsen op je scherm te tikken.

De applicatie is in het begin gratis, maar kost na enkele levels éénmalig 10 euro. Het spel krijgt veel kritiek, maar bracht ook al veel geld op voor Nintendo en dat is opmerkelijk want momenteel kan je de applicatie enkel op iOS downloaden.

Daar zou wel snel verandering in komen, want sinds vandaag staat Super Mario Run ook de Play Store van Android. Je kan de applicatie wel nog niet downloaden, maar als je je inschrijft via 'vooraf registreren' krijg je een bericht als dat wel mogelijk is.

Lees meer