Goed nieuws: er komt een Mean Girls-musical

Noem het geen guilty pleasure, noem het een lifestyle: Mean Girls was onze typische high school film en we hebben 'm echt veel te vaak bekeken. En nu komt er dus een musical. Geef hier die haarborstel, zodat we alvast onze moves kunnen oefenen voor de ongetwijfeld fenomenale soundtrack. 

Maak je agenda vrij en boek een retourtje Washington want Mean Girls: The Musical gaat gewoon echt gebeuren. De première is gepland voor 31 oktober (helaas, niet 3 oktober, maar niet alles moet een rechstreekse referentie zijn, toch?)

We wisten al dat de musical er kwam, en dat die gemaakt zou worden door screenwriter Tina Feys man Jeff Richmond, maar nu hebben we dus ook een officiële datum. En we weten ook precies waar de Plastics het beste van zichzelf zullen gaan geven: het National Theater in Washington D.C.. Dat wil niet zeggen dat ie nooit naar Broadway komt, natuurlijk.

Geen Lindsay Lohan in de musical waarschijnlijk: de casting gaat door in de loop van het jaar, maar mocht je dus nog showbizz-ambities hebben, vlieg dan nu naar D.C. en probeer iemand over te halen dat jij dé perfecte Mean Girl bent. Niemand is namelijk beter voorbereid dan mensen die de film zevenhonderd keer gezien hebben.

En dan nog tickets te pakken proberen krijgen, natuurlijk.

Lees meer