Vandaag is de drukste dag om online te daten en de kans op respons is groter dan ooit

Of je nu een drukke of eenzame eindejaarsperiode gehad hebt, als je single bent, is de kans groot dat je vandaag ergens online aan 't daten bent. Volgens de datingwebsite Match wordt 3 januari namelijk de drukste dag ooit voor online daten met maar liefst 37 procent meer activiteit dan anders.

Nu de kerst- en eindejaarsperiode voorbij is en het gewone leven weer begonnen is, lijkt iedereen die single is daar snel verandering in te willen brengen. Daarom is vandaag de drukste dag in de wereld van online daten en het is interessant om daar zelf aan me te doen.

Als je normaal nooit zelf begint te babbelen tijdens het online daten, is het interessant om daar vandaag voor één keer verandering in te brengen. Je zou namelijk maar liefst 19 procent meer kans hebben op een antwoord.

Match keek ook wat het interessantste uur is om aan de slag te gaan op je gsm, tablet of computer en dat blijkt 21 uur te zijn. Je hebt dus een drukke avond voor de boeg. Om helemaal in vorm te raken om af te spreken heb je wel nog even tijd, want het duurt normaal minimum 2 weken voor mensen die elkaar online leren kennen ook echt afspreken.

Lees meer