Weer een vertrekker bij Thuis want ook Bill Barberis (Toon) stopt ermee

Het zijn harde tijden voor fans van Thuis op één, want na Jana, Julie, Peggy, Jenny en Yvette verdwijnt nu ook Toon binnenkort uit de populaire serie. Acteur Bill Barberis wil andere dingen doen en vroeg daarom al een tijdje om uit de serie geschreven te worden. Hoe en wanneer hij precies zal vertrekken, is nog niet bekend.

Fans van Thuis leerden Toon in 2013 kennen als een van de klussers van klusbedrijf De Kabouters. Daar was hij aanvankelijk een harde bullebak, die er zelf voor zorgde dat Frank (Pol Goossen) in een coma belandde, maar later toonde hij dat hij eigenlijk een klein hartje heeft.

Uiteindelijk speelde Bil Barberis meer dan 700 afleveringen de rol van Toon. Gisteren heeft hij zijn laatste opnames afgewerkt en nam hij op de set afscheid van zijn collega's. "Ik heb mijn periode bij Thuis nooit als werk beleefd. Het was een speeltuin waar ik mijn ei kwijt kon, waar ik bijleerde, waar ik me rot amuseerde", zegt de acteur in een eerste reactie. "Wat na Thuis? De toekomst wijst het uit. Ik wil het liefst van al springen in het duister, en zien waar ik land."

Toon aan het werk met Frank bij De Kabouters

© één

Lees meer