Onze reisbestemming voor 2017 is bekend: de Amerikaanse Maagdeneilanden GEVEN 300 dollar aan iedere toerist

Witte stranden, hemelsblauw water en altijd zon klinkt al bijna te mooi waar zijn, maar als je dan ook nog eens 300 dollar (ofwel 288 euro) krijgt omdat je het land wil bezoeken, is het al helemaal ongelooflijk. Toch is het wat de Amerikaanse Maagdeneilanden doen in 2017. De eilanden werden namelijk 100 jaar geleden verkocht aan de Verenigde Staten en dat wordt gevierd.

Als je je reis voor 2017 nog niet hebt vastgelegd, loont het zeker de moeite om een bezoekje aan de Amerikaanse Maagdeneilanden te overwegen. De eilanden in Midden-Amerika zijn niet groot, maar staan wel bekend om hun prachtige stranden.

En omdat de Amerikaanse Maagdeneilanden in 2017 te vieren hebben dat ze honderd jaar geleden door Denemarken aan de VS werden verkocht, geeft het bureau voor toerisme 288 euro aan iedere toerist die voor 21 december 2017 het land bezoekt. Het enige wat je moet doen is je reis voor oktober boeken en minimum drie dagen blijven in één van de 26 deelnemende hotels op één van de drie eilanden.

De 288 euro krijg je jammer genoeg niet in cash, maar in speciale bonnen die je kan gebruiken tijdens je reis als je wil gaan duiken, met de helikopter vliegen, golfen, vissen of een andere activiteit.

Lees meer