Erg jammer: Bon Iver annuleert volledige Europese tournee en komt dus ook niet naar Vorst Nationaal

Het was een concert waar we toch wel naar uitkeken, maar Bon Iver heeft z'n Europese tournee helaas volledig geannuleerd. De band rond Justin Vernon kondigt aan dat ze om persoonlijke redenen niet kunnen touren. Dat betekent ook dat het concert van 8 februari in Vorst Nationaal niet doorgaat.

We weten niet wat die persoonlijke redenen zijn, maar de band verontschuldigt zich bij de fans. Normaal zouden ze op 22 januari hun tournee in Parijs starten om op 20 februari in Londen te eindigen. Onderweg zou Bon Iver ook in Vorst Nationaal passeren.

Geen nieuwe datum

Nog meer slecht nieuws, want er wordt geen nieuwe datum gezocht voor de geannuleerde concerten. Dat betekent dus dat tickets zullen worden vergoed. Wie er heeft moet daarvoor contact opnemen met het verkooppunt. De band liet op Twitter wel weten dat ze terug zullen komen, dus het is dan maar uitkijken naar een volgende tournee.

Bon Iver bracht het voorbije najaar het album 22, A Million uit. Het was de derde plaat van het project van singer-songwriter Justin Vernon. Eind 2012 stond de band in de Antwerpse Lotto Arena.

Lees meer