Hanne, Klaasje en Marthe gaan nog dit jaar hun eerste K3-film maken

Uitstekend nieuws voor K3-fans om 2017 te beginnen, want er komt een zesde film rond het trio. Al zal dat wel de eerste zijn voor Hanne, Klaasje en Marthe sinds ze de oude K3 kwamen vervangen. De film verschijnt nog dit jaar in de bioscoop, maar de opnames beginnen pas in mei of juni. K3 heeft immers een drukke agenda met eerst nog een nieuwe show.

Er komt een zesde K3-film, schreef Het Nieuwsblad vanochtend. Het zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen. De drie nieuwe meisjes zijn aan hun tweede jaar als K3 begonnen en er staat heel wat op het programma. Te beginnen met een nieuwe K3-show die op 28 januari in Flanders Expo in Gent in première gaat. Marthe gaf een tijdje geleden in een interview al te kennen dat ze er vooral naar uitkeek om eens te acteren.

Volgende kerstvakantie?

Je kan al raden dat het straks storm zal lopen naar de bioscoop als de film in de zalen verschijnt. De vorige vijf films deden het al uitstekend, en nu kan Studio 100 voor het eerst met de nieuwe K3 op het grote scherm uitpakken. Het Nieuwsblad merkte ook op dat er onder de Vlaamse bioscoopreleases eind december nog een Studio 100-productie zonder titel staat. Dus de kans is groot dat de nieuwe K3-film in de volgende kerstvakantie zal verschijnen.

De laatste K3-film, K3 Dierenhotel, dateert van 2014, vlak voor Karen, Kristel en Kathleen hun regenboogjurkjes dus aan de haak hingen. Toen speelde Philippe Geubels zelfs mee.

Lees meer