Otto-Jan krijgt 7 (!) sidekicks in De Ideale Wereld, en dat is genoeg om ze met The Sound of Music voor te stellen

Gaan we in 2017 dan eindelijk tot die ideale wereld komen? Otto-Jan Ham ziet het in elk geval groots voor zijn programma, want Jelle De Beule en Sven de Leijer zijn niet langer zijn enige sidekicks. In totaal zijn ze met zeven, allemaal gezichten die ooit al eens of meermaals passeerden in 'De Ideale Wereld'. En zeven, dat is evenveel als de familie Von Trapp in 'The Sound Of Music', dus...

Redenen genoeg om vanaf dit jaar met zeven sidekicks aan de slag te gaan, zo laat De Ideale Wereld weten. Enerzijds wordt 2017 volgens trendwatchers een jaar met veel actualiteit, en dus moet het beste nieuwsprogramma van Vlaanderen daar klaar voor zijn. Anderzijds wordt De Ideale Wereld het eerste programma dat zich ook echt inzet voor werkgelegenheid.

Jelle De Beule en Sven de Leijer blijven ook in het nieuwe jaar naast presentator Otto-Jan Ham zitten. Voorts zijn ook Jan Jaap van der Wal en Liesa Naert intussen bekende gezichten in het programma. Jonas Geirnaert keert terug naar het oude nest - voor wie het niet meer weet: hij was één van de twee vaste sidekicks in een ver verleden voor Sven de Leijer erbij kwam. En dan zijn er nog dj Faisal Chatar en hoogleraar Jean Paul Van Bendegem. Afwisselend zullen zij aan tafel schuiven met de centrale gast van Otto-Jan Ham.

Enkele van die gasten die op het menu staan zijn Maggie De Block, Tom Waes, Jan Jambon, Lize Spit en Mathieu van der Poel.

The Sound of Music

Naast nieuwe rubrieken keren ook een pak dingen terug. Sociaal Incapabale Michiel is er weer bij, en Luk Haekens trekt als reporter de straat op. Voorts ook de Gulden Hashtag en de Comedy Karaoke. Je bent nog enkele dagen gerust, maar op dinsdag 10 januari maken ze het scherm van Canvas weer verschillende keren per week onveilig. En aangezien ze nu toch met zeven zijn, haalde Otto-Jan Ham voor het promofilmpje zijn gitaar boven om met z'n nieuwe familie 'Von Trapp' een liedje te zingen. Dat belooft weer voor het nieuwe seizoen...

 

Lees meer