Nieuwe film van makers New Kids ‘Ron Goossens: Low-budget Stuntman’ komt ook naar de Belgische bioscopen

Omdat er zo fel gereageerd werd op de trailer van 'Ron Goossens: Low-budget Stuntman', de nieuwe film van de makers van 'New Kids', heeft de distributeur Entertainment One beslist om de film ook hier uit te brengen. De film is vanaf 26 januari te zien in verschillende Belgische bioscopen.

Ron Goossens overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viraal. Een impresario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens verhuren als low budget stuntman.

Ron is hierdoor verre van gecharmeerd. Totdat hij erachter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice (Bo Maerten) in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn allesverwoestende pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden.

 

De film speelt vanaf 26 januari in Kinepolis Hasselt, Kinepolis Antwerpen, Euroscoop Lanaken, Euroscoop Maasmechelen, Utopolis Turnhout, Utopolis Mechelen en Roxy Koersel.

Lees meer