Jeremy Clarkson brengt bezoek aan Courtois en Hazard, maar knoeit een beetje met de ondertitels

Een extra reden om deze week naar The Grand Tour op Amazon te kijken, want Jeremy Clarkson en co hebben een bezoek gebracht aan Chelsea. Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard eisten daarbij een hoofdrol op. Ze moesten een vreemde auto die Clarkson zelf lijkt te hebben gemaakt beoordelen, en aangezien hun kritiek niet positief was knoeide Jezza wat met de ondertitels.

Als je zonder geluid kijkt lijkt het alsof Courtois en Hazard onder de indruk zijn, maar ze spreken allebei Frans in het filmpje en de ondertitels kloppen niet. Hazard merkt op dat de wagen niet zo handig is bij het koude weer van de komende dagen, en Courtois klaagt over het feit dat hij niks door de ruit kan zien omdat hij te groot is.

Richard Hammond en James May blinken uit door hun gebrek aan voetbalkennis. Ze zijn onder de indruk van hoe groot Courtois is en vinden dat hij golf moet spelen. En May vraagt Hazard uit welk deel van Chelsea hij komt, waarop die zegt dat hij van België afkomstig is. Wanneer ze naar Alex Ferguson vragen stuurt Clarkson hen het veld op om een beetje te spelen terwijl hij zich met serieuze zaken bezig houdt.

Lees meer