En toen ontdekte deze grootmoeder dat ze al jaren bidt tot een Lord of The Rings-figuurtje

Lord Elrond uit 'The Lord of The Rings' is al jaren een god voor een Braziliaanse grootmoeder. Niet dat ze zo'n fan van de films of boeken is, ze dacht namelijk dat ze een klein beeldje van Sint-Antonius had. Maar haar kleindochter ontdekte plots dat het figuurtje helemaal geen heilige voorstelt, maar een speelgoedje uit de trilogie is.

Misschien zijn er wel mensen die van The Lord of The Rings een soort religie hebben gemaakt, maar dat was zeker niet het geval bij de grootmoeder van Gabriela Brandão. Ze plaatste de foto van het beeldje op Facebook.

Na wat onderzoek kwam ze tot de vaststelling dat iemand haar grootmoeder een figuurtje van Lord Elrond had verkocht alsof het een beeldje van Sint-Antonius zou zijn. Je kan immers zelf ook zo'n figuurtje kopen op eBay.

Uiteindelijk heeft ze haar grootmoeder verteld dat ze iedere dag tot een filmfiguurtje zat te bidden. Intussen hebben ze haar een echt beeldje van Sint-Antonius gekocht. Als er een hemel voor fans van The Lord of The Rings bestaat, dan heeft ze die in elk geval al verdiend.

Lees meer