Vergeten wie jouw Netflix-wachtwoord heeft en op jouw account zit? Zo kom je het te weten

Niets zo vervelend als naar Netflix willen kijken en zien dat dat niet lukt omdat er al te veel mensen aan 't kijken zijn op jouw abonnement. Vermoedelijk heb je dan ooit eens ergens anders ingelogd of je wachtwoord aan iemand gegeven. Je kan natuurlijk gewoon je wachtwoord veranderen, maar er is ook een manier om ongeveer te weten te komen wie er op jouw account zit.

Het gebeurt wel eens dat je eens op de computer van iemand anders inlogt met jouw Netflix-account, maar als je daar vergeet uit te loggen, kan die persoon jouw account blijven gebruiken. Allemaal niet erg, maar afhankelijk van welk abonnement je hebt bij Netflix, kan je maar met één, twee of vier mensen gelijktijdig kijken. Als je daarna probeert te kijken, lukt dat niet meer. Daarom is het interessant zijn om te zien wie er op jouw account zit.

Ga daarvoor eerst naar My Activity

© Netflix

Als je daar iets ziet dat je zelf niet hebt bekeken, weet je zeker dat er iemand anders op je account zit.

Klik dan op Recent Account Access

© Netflix

Daar kan je zien van waar, op welk toestel en met welk IP-adres er gekeken is op jouw Netflix-account. Moest je met die informatie nog niet weten om wie het gaat, kan je het IP-adres ook opzoeken om meer informatie te krijgen. Als dat allemaal niet lukt, kies je best gewoon een nieuw wachtwoord. Zo zal de andere persoon niet meer kunnen meekijken op jouw abonnement en kan jij zoveel kijken als je maar wilt.

Lees meer