De urn van Carrie Fisher is in de vorm van een Prozac-pil en dat is exact wat ze zelf zou willen

Actrice Carrie Fisher was tijdens haar leven altijd een opvallende figuur die nooit verlegen zat om een grap en vaak haar mening liet horen. Dat lijkt haar familie ook na haar dood te willen doorzetten. Ze besloten namelijk om haar te begraven in een urn in de vorm van een grote Prozac-pil, symbolisch voor de actrice die altijd open sprak over haar psychische problemen.

Carrie Fisher, vooral bekend als Prinses Leia in de Star Wars-films, heeft heel haar leven psychische problemen gehad, maar heeft dat nooit weggestoken. Door zo openlijk te spreken over haar bipolariteit en depressies, werd ze een icoon voor mensen met psychische problemen.

Dat haar familie beslist heeft om haar as in een urn te doen in de vorm van een Prozac-pil is dus heel symbolisch en helemaal wat Carrie Fisher zelf zou gewild hebben. De actrice stond bekend om haar speciaal gevoel voor humor.

"Deze grote pil kocht Carrie een aantal jaren geleden en was een van haar favoriete bezittingen. We konden geen betere urn vinden. Carrie zou er blij mee zijn", zei haar broer over de opvallende urn aan Entertainment Tonight. Fisher is samen met haar moeder Debbie Reynolds, die een dag later dan haar is gestorven, in intieme kring begraven. Later zou er nog een grote herdenking komen voor de fans.

Lees meer