Late night met Gert: Verhulst krijgt z'n eigen talkshow op VIER

Het hing al even in de lucht en nu is het ook officieus bevestigd: Gert Verhulst zou z'n droom waarmaken en een eigen laatavondtalkshow krijgen op VIER. Da's nog niet helemaal zeker dus, al beweren sommige bronnen dat alles in kannen en kruiken is. 

Krijgt Gert Verhulst z'n eigen praatprogramma à la Letterman? Volgens Gazet van Antwerpen wel, al is er nog geen officiële OK van zender VIER. Daar zwijgen ze nog in alle talen, maar dat Verhulst 's avonds z'n eigen talkshow krijgt, lijkt realiteit. Eind januari zou er een persconferentie komen.

Verhulst had zelf in een programma van VIER al aangegeven graag ooit een talkshow te willen doen, zo'n late-night praatprogramma is dus echt wel helemaal z'n ding. Vier zou met de talkshow z'n kijkers op een hoge noot naar bed willen sturen, en daarvoor zetten ze dan graag de grote kanonnen in. Al is zo'n talkshow lang niet evident, zelfs niet als je Gert Verhulst bent. Kijk maar naar de Phara's van deze wereld. Al is er wel ruimte voor zo'n concept: De Laatste Show en Café Corsari deden het bijvoorbeeld uitstekend.

Maar verder zijn nog geen details bekend, al zou er ook ruimte zijn voor VIER-gezicht James Cooke. Later ongetwijfeld meer.