"Ze hebben mij gesaboteerd": Mariah Carey verlaat sociale media met emotionele boodschap

Mariah Carey heeft via Twitter laten weten dat ze voor onbepaalde tijd van sociale media zal verdwijnen na haar desastreuze optreden op Time's Square op oudejaarsavond. 

Niemand die het niet gezien heeft, de beelden van Mariah Carey op New Year's Eve in New York City. De zangeres had problemen met haar oortjes en kon niet meezingen met de muziek die speelde. Met een pruillip stormde ze het podium af en sindsdien speelt ze een welles-nietes-spelletje met de rest van de wereld.
 

Kijkcijfers opkrikken

Eerst tweette de zangeres "Shit Happens" en leek het alsof het haar niet kon schelen hoe slecht haar optreden was gegaan.

Nadien wees de Emotions-zangeres, samen met haar entourage, met een beschuldigende vinger naar de productieploeg. "Bewuste sabotage om de kijkcijfers op te krikken", klonk het vanuit hun richting.

Weer even later zou Mariah wat menselijker reageren en achtte ze het onwaarschijnlijk dat ze gesaboteerd zou zijn, omdat presentator Dick Clark "het een artiest nooit zou aandoen om hen zo voor schut te zetten en dat hij zeker even vernederd en kwaad zou geweest zijn als zij".

Vernedering

Kous af daarmee? Nee hoor. In de nieuwe audioboodschap op Twitter denkt Mariah er ondertussen alweer anders over en steekt ze nu opnieuw alle schuld op de productieploeg. "Het is een schande dat we moesten werken met een productieteam dat ervoor koos om voordeel te halen uit omstandigheden waar wij niets konden aan doen. Ze hebben me gesaboteerd en zagen een kans om mij te vernederen."

Tijd voor geliefden

Nadat ze dat bommetje dropt, vermeldt Mariah dat ze voor onbepaalde tijd van sociale media zal verdwijnen, "maar wel haar professionele verplichtingen zal nakomen". "Het is nu een belangrijk moment om tijd voor mezelf en mijn geliefden te maken en me voor te bereiden op mijn nieuwe tour die begint in maart." Om af te sluiten klinkt Mariah poeslief en bedankt ze iedereen voor de steun en zegt ze dat ze "niet kan wachten om opnieuw voor iedereen te zingen."

Op sociale media krijgt de zangeres veel steun van haar fans. Benieuwd of het productiehuis achter het optreden zal reageren op de hernieuwde beschuldigingen.

Eerder noemde Dirk Clark Productions het "ronduit schandelijk, lasterlijk en absurd" dat ze beschuldigd werden van sabotage.

Zij claimden dat de zangeres eerder op de dag divagedrag vertoonde en geen soundcheck wou doen. Benieuwd naar het vervolg? Wij wel!

© New Year's Rockin' Eve

Lees meer