Internationale platendeal lonkt voor rapper nadat Harry Potter-video viraal gaat

Je kan momenteel niet naast de video van de jonge Antwerpenaar Noah Mavuela kijken. Daarin rapt hij over Harry Potter en dat sloeg duidelijk aan want de video werd ondertussen al bijna een miljoen keer bekeken. Nu lonkt voor de rapper zelfs een internationale muziekcarrière.

Het begon voor de 16-jarige Noah Mavuela eigenlijk al deze zomer toen hij een kort filmpje online zette waarin hij rapt over Harry Potter. Dat werd op Facebook meer dan 10.000 keer gedeeld en dus besloot hij om een clipje op te nemen en zo was Black Magic geboren.

Het liedje ging meteen viraal, werd al bijna een miljoen keer bekeken en dat is blijkbaar ook platenfirma's niet ontgaan. "Het gaat inderdaad ongelofelijk hard. Ik kreeg ook net een mail uit Amerika. De mensen van een van de grootste platenmaatschappijen ter wereld willen dat ik hen contacteer. Dan is alles mogelijk", zegt Noah Mavuela in Gazet van Antwerpen.

Velen vergelijken Yung Mavu, zoals zijn artiestennaam is, met Stromae, maar daar wil de jonge rapper zelf niet van weten, al lijkt de kans groot dat we nog van hem zullen horen in de toekomst.

Lees meer