Namen voor het Nederlandse festival Down The Rabbit Hole gelekt: Massive Attack, Oscar And The Wolf en Bazart komen

Lekken, ze zijn nog steeds niet uit te sluiten. Xavier Rudd bevestigde onlangs zijn komst naar het Nederlandse festival Down The Rabbit Hole en deelde daarbij de eerste affiche. Hij zorgde daarmee meteen voor een primeur, want ondertussen tweet de organisatie zelf nog netjes dat de eerste bevestigen snel komen...

Let wel: de bovenstaande affiche is dus nog niet officieel, maar de huisstijl van Down The Rabbit Hole en vooral de bron (één van de artiesten zelf) doen ons vermoeden dat we hierop wel kunnen vertrouwen. De eerste namen zouden alvast snel komen, volgens een tweet van de organisatie...

Belgische aanwezigheid

We zouden graag eens van wat dichterbij naar deze affiche kijken, niet alleen omdat we Down The Rabbit Hole zelf een warm hart toedragen, maar ook omdat het festival plaatsvindt in de week voor Rock Werchter. Het valt dan ook te verwachten dat ten minste een gedeelte van de namen hier ook op Rock Werchter zullen belanden.

Zo is het interessant dat Massive Attack en Oscar And The Wolf als headliner aangekondigd worden. Van beide acts verwachten we een nieuw album in 2017 en voor beide acts is het ook de eerste festivalaankondiging tot nu toe. Is er nog plaats op de affiche van Rock Werchter?

 

Ook Bazart zou van de partij zijn, alsook de Nederlandse songsmid Spinvis. Ook kijken we met interesse naar Anderson .Paak & The Internationals. Vorig jaar gaf hij hét optreden van de editie van 2016 van Pukkelpop op de Main Stage en in maart staat hij in het voorprogramma van Bruno Mars in het Sportpaleis. Een plekje op de affiche van Rock Werchter zou dan ook een logische volgende stap zijn.

 

Tot slot zijn we ook erg blij met Bonobo en de nieuwe sensatie Tash Sultana, persoonlijke favorieten hierzo.

 

Lees meer