Hard Rock Café opent vestiging in Antwerpen en zoekt 60 (!) werknemers

Wie op zoek is naar een leuke job moet vooral dit artikel verder lezen. Het wereldberoemde Hard Rock Café opent halverwege maart een nieuwe vestiging in Antwerpen en alsof dat niet genoeg goed nieuws is, is het café ook op zoek naar 60 nieuwe werknemers. 

Meer dan 40 vestigingen zijn er in Europa en binnenkort komt er dus nog een Hard Rock Café bij. Na Brussel wordt halverwege maart de tweede Belgische vestiging geopend in Antwerpen. Midden in 't Stad, op een oppervlakte van maar liefst 1.000 vierkante meter kun je binnenkort genieten van de authentieke Amerikaanse keuken en hun unieke mix van muziek en entertainment.

Het nieuwe café zal meerdere verdiepingen hebben en is gelegen op de Groenplaats, echt in hartje Antwerpen dus. Er zal een verwarmd terras zijn met een fantastisch uitzicht over het centrum van de stad en er komen - naar goede gewoonte - weer eye-catching memorabilia van enkele topartiesten. Van wie die zijn, wordt nog even geheim gehouden.

Jobs

Iedereen die op zoek is naar een toffe job of een nieuwe uitdaging is bij het Hard Rock Café aan het goede adres. Het café is op zoek naar 60 mensen die een plaatsje in de rock ‘n’ roll geschiedenis wel zien zitten. “We zijn erg enthousiast over de opening van Hard Rock Café Antwerpen. Daarom zijn we op zoek naar sterke persoonlijkheden die passen in de cultuur van ons merk. "Mensen die culturele diversiteit appreciëren, die muziekliefhebbers zijn en die een passie hebben om topwerk af te leveren", vertelt Debbie Galbraith, HR director Europa in een persbericht.

Er is voor elk wat wils met jobs voor de keuken, bediening, bar en retail. Voel jij je aangesproken om als een echte rockster in het Hard Rock Café te gaan werken of ken je iemand die perfect is voor de job? Ga dan zeker naar een van de rekruteringsdagen die begin volgende week georganiseerd worden in het De Keyser Hotel op Keyserlei 66-77 in Antwerpen. Je kan gewoon langsgaan op een moment dat het voor jou past en hoeft niet vooraf in te schrijven.

© Facebook Hard Rock Café Antwerp

Lees meer