Thomas More helpt je door de examens ... met een pop-upkapel!

Vele lieve moeders en grootmoeders doen het: een kaarsje branden tijdens de examens. Het is niet zo dat we dan plots allemaal gelovig zijn, maar bijgelovig des te meer. De Thomas More-hogeschool steekt zijn studenten nu een hart onder de riem met een Eerste Zit-kapel aan de campus in Geel.

Kaarsjes branden is een ware traditie. In examenperiodes steken we heel wat lontjes aan in de hoop dat we dan toch door die examens zullen geraken.

Kaarsenproducent Spaas speelt handig in op die traditie en heeft nu voor de tweede maal een Eerste Zit-kapel gebouwd. In 2015 stond de kapel op het Martelarenplein in Leuven en momenteel staat er een gebedshuisje voor de campus van de Thomas More-hogeschool in Geel. Studenten kunnen er tot 1 februari terecht om een kaarsje te branden in de hoop op fantastische resultaten.

Als jij zelf niet in de buurt van de Eerste Zitkapel bent of geen kaarsjes thuis hebt staan, dan kun je ook altijd online een kaarsje branden. Ons kaarsje brandt alvast voor jullie examens!

© Giphy

Lees meer