Gezocht: een koppel dat tegen betaling op dit prachtig onbewoonbaar eiland wil wonen

Droom je van een eigen privé-eiland? Dan is de vacature van organisatie Tasmania Parks and Wildlife Service een geschenk uit de hemel. Je krijgt geld, rust en je gaat je niet eenzaam voelen, want de voorkeur gaat uit naar koppels. 

Tasmania Parks and Wildlife Service zoekt opzichters voor Maatsuyker Island, een eiland van 186 hectare in de Zuidelijke Oceaan. Het gebied ligt zo’n tien kilometer van Tasmanië en is enkel bereikbaar per helikopter.

Wifi en televisie zijn niet aanwezig, maar wie heeft dat nodig als je kan genieten van de natuur, de omgeving en een huis met vier slaapkamers en een moestuin. Je kan ook dollen met een paar aanwezige pinguïns en zeehondjes die af en toe langskomen.

Wie mag solliciteren? Koppels die altijd hun plan trekken en bewezen hebben op onherbergzame plaatsen te kunnen werken. Je moet ook de gebouwen, de grond en de planten op het eiland kunnen onderhouden. Tot slot noteer je de dagelijkse weerobservaties voor het Bureau of Meteorology, dat het loon betaalt.

De koppels blijven maximaal zes maanden op het eiland vooraleer een nieuw stel hun opwachting mag maken. Inschrijven kan nog tot 30 januari. Niet twijfelen!

Check hier de volledige vacature

Lees meer