Deze acht vrouwen moeten de mannen hun hoofd zot maken in Temptation Island

Als we alle seizoenen van Temptation Island bekijken, zijn het meestal de mannen die zich niet kunnen inhouden en daarom was het vooral uitkijken naar de vrouwelijke verleidsters. Met deze acht vrouwen is er voor elk wat wils en zullen de mannen het duidelijk weer heel moeilijk krijgen.

1. Pommeline uit Gent

© VIJF

Deze 22-jarige is de wildste van de bende. De tattoo-artieste heeft zichzelf enkele jaren geleden nieuwe borsten cadeau gedaan en zit er niet mee in om die troef uit te spelen om de mannen te verleiden.

2. Parastoo uit Almere

© VIJF

De 24-jarige Parastoo werkte vroeger als danseres en stripster in exclusieve clubs. Die ervaring wil ze gebruiken om de mannen te versieren. Daarmee wil ze wraak nemen op alle mannen die haar altijd bedrogen hebben in haar vroegere relaties.

3. Sarah uit Groot-Bijgaarden

© VIJF

De 20-jarige laat zichzelf Saartje noemen, maar is niet zo lief als die bijnaam klinkt. Zeker als ze alcohol gedronken heeft, is ze niet meer te houden. 'Down under' staat er zelfs "Don’t stop" getatoeëerd.

4. Bo uit Veurne

© VIJF

Bo is met haar 19 jaar de jongste verleidster, maar weet heel goed wat ze wil. Ze wil mannen verleiden en voor drama zorgen bij de koppels op het eiland. Daarmee wil ze wraak nemen voor mannen die haar in het verleden gekwetst hebben.

5. Ashley uit Almere

© VIJF

De 20-jarige Ashley heeft al wat ervaring met verleiden op televisie want in het MTV-programma Ex On The Beach Double Dutch kroop ze de eerste nacht al onder de lakens met iemand. Op Temptation Island is ze niet van plan om het kalmer aan te doen.

6. Danyla uit Tiel

© VIJF

De 22-jarige danseres hoopt toe te slaan als de mannen beelden van hun vriendin hebben gezien. Ze gooit graag haar sexy dansmoves in de strijd en gaat recht op haar doel af.

7. Manouh uit Sint-Eloois-Winkel

© VIJF

Manouh oogt heel braaf en lief, maar kan heel verleidelijk uit de hoek komen. Ze ziet haar rosse haren als een troef. De 22-jarige houdt ervan om mannen die bezet zijn te verleiden, want ze ziet zichzelf als de ideale minnares.

8. Rowena uit Papendrecht

© VIJF

Rowena is brutaal, gek, speels en weet wat mannen willen: seks. Ze is zelfverzekerd, weet altijd welke mannen ze wil ... en krijgt die dan ook altijd, zelfs al zijn die mannen bezet.

Bekijk hier de verleidelijkste moves van de verleidsters

Lees meer