Het eerste officiële beeld van Ocean's 8 is er en wij kunnen nu al niet meer wachten

Warner Bros gaf gisteren een eerste officiële foto vrij voor de nieuwe spin-off Ocean's 8. De groep, die deze keer alleen maar uit vrouwen bestaat, zit zo te zien op de foto in de metro. En ze zien er echt badass uit. 

Er hangen al lang geruchten in de lucht over de nieuwe Ocean's 8. Zo lekten er eerder al enkele beelden, maar na lang wachten heeft Warner Bros gisteren toch een eerste officiële sneak peak vrijgegeven via hun Instagram-account. Op de foto zien we Sandra Bullock, die de leider van de groep speelt (Debbie Ocean), Cate Blanchett (Lou), Rihanna (Nine Ball), Mindy Kaling (Amita), Awkwafina (Constance), Helena Bonham Carter (Rose), Anne Hathaway (Daphne Kluger), and Sarah Paulson (Tammy).

In het onderschrift van de foto geeft Warner Bros direct ook exclusieve details van de plot. Zo gaat de film over Debbie Ocean die de roof van de eeuw wil plegen op het Met Gala in New York. Maar eerst moet ze op zoek naar het perfecte team: Lou, Nine Ball, Amita, Constance, Rose, Daphne Kluger en Tammy.

Comeback

Matt Damon, die de rol van Linus Caldwell op hem nam in Ocean's Eleven, Twelve and Thirteen, zal er ook weer bij zijn. Hij was direct verkocht voor het idee. Of George Clooney, Brad Pitt en Casey Affleck terug meedoen, is nog niet duidelijk. Wie wel meedoet is James Corden, presentator van The Late Late Show in de VS.

Verrassende gastrollen

Eerder werd er ook al bekend gemaakt dat Kim Kardashian en Kendall Jenner een gastrol krijgen in de film. Zij zullen aanwezig zijn op het Met Gala. Ook Zayn Malik, voormalig One Direction zanger, krijgt een gastrol.

Nu is het enkel nog maar afwachten tot de zomer van 2018.

Lees meer