Vrijgezel, wij sturen jou op een spannende blind date! Durf jij het aan?

Valentijn nadert en iedereen raakt stilaan in een romantische bui. Daarom sturen wij jou graag op blind date in Leuven met een budget van exact 100 euro per persoon die je met de nieuwe betaalapp van Payconiq mag uitgeven. Onze eigen miniversie van 'Blind Getrouwd'. Durf jij deze uitdaging aan? Check snel hoe je kan inschrijven:

1. Wie zoeken we?

Jij bent tussen de 20 en 35 jaar oud en je bent een heel sociaal persoon. Je bent helemaal mee met het digitale tijdperk en bezit dan ook een smartphone met een zeer goede camera, zoals een iPhone 6 of Samsung Galaxy S6. Bovendien kan je op vrijdag 17 februari op eigen krachten in Leuven geraken.

2. Welke uitdaging staat je te wachten?

Newsmonkey & Payconiq sturen jou vrijdag 17 februari op een spannende blind date in Leuven met een budget van 100 euro per persoon. Zo maak jij er ongetwijfeld een supertoffe dag van. Lukt het jou om de 100 euro helemaal op te maken? Met de betaalapp van Payconiq kan je makkelijk geld delen en samen de rekening van het restaurant, de cinema of de bowling betalen. En wie weet, hou je er wel een lief aan over?

3. Hoe gaat het in z'n werk?

Voor de romantiek en 'de klik' kunnen we niet instaan, maar we doen er alles aan om er een succes van te maken! Tijdens de date maak jij een verslagje van het verloop met foto’s en filmpjes. Na afloop mag jij ons ook precies vertellen wat je ervan vond en hoe de date is verlopen. Het volledige verhaal verschijnt nadien op onze website.

4. Hoe kan je deelnemen?

Stuur ons snel een mailtje op content@newsmonkey.be en beschrijf ons in enkele zinnen wie je bent en waarom je graag op date wil. Wij weten graag je leeftijd, geslacht, type smartphone en of je graag op date wil met een man of een vrouw. Bezorg ons ook zeker een leuke, recente foto zodat we weten wie we mogen verwachten.

© CaratLane

Veel succes!

Lees meer