Geruststellend nieuws voor Thuis-fans na de schok van gisteren: "Simonneke en Frank zullen niet snel verdwijnen"

Fans van Thuis kregen gisterenavond een serieuze schok te verwerken toen Jenny ineens stierf in de serie. Daarmee verdwijnt een van de personages die al van bij het begin in de populaire reeks zaten, maar toch heeft scenarist Stef Wouters ook geruststellende woorden. In een interview op Radio 1 zegt hij dat Frank en Simonneke niet snel zullen verdwijnen.

Fans van Thuis zaten gisteren klaar voor het aangekondigde vertrek van Jana (Joy Anna Tielemans), maar schrokken ongetwijfeld enorm toen Jenny ineens stierf in de reeks.

Het was nochtans al even bekend dat Janine Bischops ging verdwijnen uit Thuis. De actrice had enige tijd terug vernomen dat ze uit de reeks ging geschreven worden en heeft toen besloten om onmiddellijk te stoppen. Daardoor moest scenarist Stef Wouters inventief zijn en daarom zien we Jenny ook niet sterven in de reeks.

Wie altijd kijkt naar Thuis ziet vaak personages komen en gaan, maar toen bekend raakte dat Jenny uitgeschreven werd, schrokken toch veel mensen. Het personage is er namelijk al van bij het begin bij. Toch lijkt Thuis niet van plan om nog meer vaste waardes uit te schrijven. "Het ziet er niet naar uit dat Simonneke en Frank snel de serie zullen verlaten", zegt de scenarist tegen Radio 1.

Lees meer