Deze joekel van een schrijffout staat op de officiële portretfoto’s van Trump

Om Donald Trump te feliciteren met zijn presidentschap heeft de Library of Congress inauguratiefoto’s op de markt gebracht. Daar is een tekstje op geprint waarin een joekel van een schrijffout staat: “No challenge is to great”. Maar blijkbaar wel de challenge om foutloos te schrijven. De foto gaat nu rond op Twitter en kan rekenen op veel LOL’s en OMG’s.

Iedereen weet dat president Trump Twitterkampioen is. Hij doet niets liever dan stoere tweets, soms vol fouten, de wereld in sturen. Nu is er een inauguratiefoto gepubliceerd om zijn presidentschap te vieren, maar op het bijschrift van de foto staat een onvergeeflijke schrijffout.

In het volledig tekstje staat: “No dream is too big,” (tot hier is alles juist), “no challenge is to great,” (to moet too zijn). “Nothing we want for the future is beyond our reach. President Donald J. Trump.”

De foto was verkrijgbaar in de webshop van de Library of Congress voor 16,95 dollar. Toen de schrijffout aan het licht kwam, duurde het niet lang eer de foto's uitverkocht waren.

De Library of Congress heeft de foto niet veel later van haar website verwijderd maar het kwaad was al geschied. De spelfout met bijbehorende foto maakt nu een triomftocht op Twitter:

Lees meer