De broer van de bruid uit 'Blind Getrouwd', waar elke vrouw verliefd op werd, duikt nu al op in nieuw programma

Vanavond start op VTM het programma 'Gezond Verstand'. Behalve dat het van de makers van 'Hallo Televisie' komt, zouden we daar weinig over kunnen vertellen. Ware het niet dat één van de gezichten sinds kort erg begeerd is geworden. Onder andere Danira Boukhriss viel meteen voor de charmes van Dean, de broer van bruid Evelien in 'Blind Getrouwd'. En er is dus meer op komst.

Herinner je je nog de eerste aflevering van Blind Getrouwd? Bruid Evelien was op weg naar het gemeentehuis waar ze haar echtgenoot Nicolas zou ontmoeten. Onbedoeld verschoof de aandacht van het eerste koppel toch een beetje naar de broer van de bruid, die naast haar in de auto zat.

Toen Dean voor Evelien de zaal binnenkwam, grapte hij naar Nicolas dat hij niet degene was met wie hij zou moeten trouwen. De sfeer zat duidelijk meteen goed. Ook op de sociale media, want verschillende vrouwen - onder wie Danira Boukhriss - hadden gemerkt dat Dean er best mocht wezen.

Dean ging er graag op in

De perfecte openingszin, zo bleek...

Maar er was veel concurrentie voor Danira

Hij mocht van de kijkers nog een grote rol krijgen in Blind Getrouwd

Is een ander programma ook goed?

Hij zal in elk geval nog regelmatig op televisie te zien zijn. Dean is één van de gezichten die zijn mening geeft in het programma Gezond Verstand. Daarin gaan we doorsnee Vlamingen horen praten over Donald Trump, over Tournée Minérale, over de energieprijzen, of over de luxefrieten van Sergio Herman.

Klinkt niet meteen als boeiende televisie aangezien je die conversatie waarschijnlijk ook al aan de koffiemachine op je werk of in de trein hebt gevoerd. Maar de makers van Hallo Televisie verrasten ons ook al met hoe leuk een programma kan zijn waarin je enkel kijkt naar mensen die televisie kijken.

Cover image
Dean naast zijn goede vriend en buurjongen Gert.

© Medialaan

Andere duo's

Als dat geen argument is om het nieuwe VTM-programma een kans te geven, dan is er dus nog Dean. Hem zien we samen met zijn buurjongen en goede vriend Gert aan het werk. Naast deze twee zijn er nog duo's die misschien in het oog gaan springen en heel even een eigen tv-carrière gaan leiden. Seba en Joske zorgen voor het materiaal bij voetbalclub Beerschot - en Joske is als 80-plusser toch heel actief op Facebook. Koen en zijn broer Bart zijn chocolatiers en hebben daar al prijzen mee gewonnen. Liesbeth en Pascale zijn dierenartsen die bekende mensen graag met dieren vergelijken.

Bjorn heeft een barbierszaak die hij combineert met een café. Zijn vrouw Lisa staat achter de toog. En dan zijn er nog autotechniekers Jimmy en Raf die elkaar graag op stang jagen. Deze duo's en nog een pak meer spreken vanaf vanavond over de problemen waar we allemaal over discuteren. We hopen vooral dat het leuke feel good-televisie mag worden. En voor de vrouwelijke kijkers dat Dean heel veel in beeld zal komen natuurlijk ...

Gezond Verstand - vanaf vanavond iedere woensdag om 21u15 op VTM

Lees meer