Pokémon Go komt met grootste update ooit met onder andere 80 nieuwe Pokémon

Eindelijk wordt het weer echt de moeite om Pokémon Go te spelen want het spel komt met de grootste update ooit. Zo komen er onder andere 80 nieuwe Pokémon bij die je in het wild zal kunnen vinden. Daarnaast worden ook veel andere zaken vernieuwd om het spel minder eenzijdig te maken.

Er kwam gisteren al groot nieuws van de CEO van Niantic, namelijk dat ze binnenkort de mogelijkheid om te ruilen en onderling te vechten zullen toevoegen, maar er is ook concreet nieuws. Later op de week komt er namelijk een heel grote update van Pokémon Go.

In die update zitten maar liefst 80 nieuwe Pokémon die je in het wild zal kunnen vinden en proberen vangen. Het gaat om de Pokémon van de tweede generatie, al blijven de zeldzaamste, de zogenaamde legendarische, nog onvindbaar.

Naast die nieuwe Pokémon komen er ook enkele andere extra's. Zo zal je voor je mannetje nieuwe kleren kunnen kopen. Er komen ook nieuwe mogelijkheden om je Pokémon te evolueren. Dat zal niet alleen meer mogelijk zijn met candy, maar soms ook op andere mogelijkheden, al zijn er daarover nog geen details.

Berries

Ook Pokémon vangen wordt afwisselender en leuker. Zo komen er naast de razz berry, nog twee andere berries. Met een nanab berry wordt de Pokémon die je probeert te vangen trager en de pinap berry zorgt ervoor dat je dubbel zoveel candy krijgt als je een Pokémon vangt.

Wanneer de update exact beschikbaar zal zijn, is niet bekend, maar op de website van Pokémon Go wordt gesproken van "later deze week".

Bekijk hier de aankondiging en beelden van enkele nieuwe Pokémon

 

Lees meer