Tennisbabe Eugenie Bouchard verliest weddenschap en gaat op date met student

Op het internet worden nog wel eens dingen gezegd en beloofd die later niet worden nagekomen. Maar Eugenie Bouchard, een Canadese toptennisster, is duidelijk een vrouw van haar woord. Ze kwam haar belofte, om op date te gaan met een twintigjarige student na het verliezen van een weddenschap op Twitter, mooi na.

Je team staat 28-3 voor in de Super Bowl. Dan durf je wel al eens een beetje overmoedig zijn. Daar is ook Eugenie Bouchard, momenteel het nummer 44 van de wereld in het damestennis, niet immuun aan. Ze tweette tijdens de wedstrijd "Ik wist dat Atlanta zou winnen". John Goehrke, een twintigjarige student en New England Patriots-fan, zag zijn kans schoon en daagde haar uit: "Als de Patriots winnen, gaan we dan op date?". Daar antwoordde Bouchard zeer zelfzeker "Ja" op.

De Patriots kwamen echter miraculeus terug, en zo zag de student zijn droom al uitkomen. De 22-jarige Bouchard moest gisteren toch in New York zijn voor de lancering van de badpakkeneditie van Sports Illustrated, dus vroeg ze John op date mee naar een NBA-wedstrijd van de Brooklyn Nets. Die kwam uiteraard meteen overgevlogen vanuit Chicago voor hun zogenaamde 'Super Bowl Twitter Date'. Bouchard deelde ook wat beelden van hun date, onder andere ook een filmpje waarin de student het "de beste date ooit" noemt. Je zou voor minder!

Of er ook daadwerkelijk iets van komt, valt nog af te wachten. Maar John heeft er alleszins een verhaal bij dat hij aan zijn kleinkinderen kan vertellen: "Opa heeft ooit eens een knappe toptennisster uitgedaagd op Twitter ..."

Zo kwam de date tot stand:

De student was er nog niet meteen gerust in:

Maar de Canadese kon er nog wel mee lachen:

Ze stelde hem wel al snel gerust, "ik hou mijn woord"!

En ze leek er oprecht veel zin in te hebben:

"Best date ever!"