Helemaal zoals in 2003: hier zijn de eerste foto’s van de nieuwe Love Actually

Wie herinnert zich nog hoe Mark in Love Actually eindelijk zijn verborgen liefde aan Juliet verklaarde met lieve zinnetjes op tekenpapier? Dat was echt om je een oog uit te janken van ontroering. Binnenkort krijgen we meer van dat, want woensdag raakte bekend dat er na 14 jaar een korte Love Actually-sequel komt. Releasedatum: 24 maart. En de eerste foto’s, die zijn er al! We krijgen vooral veel liefde te zien, brede glimlachen en een klein traantje.

Er was een goed doel, Red Nose Day, nodig om de acteurs van Love Actually opnieuw in één ruimte te krijgen. Hugh Grant, Liam Neeson, Olivia Olson; iedereen doet mee. Helaas kon Alan Rickman er niet bij zijn, hij is vorig jaar overleden.

Dag 1: hugs & laughs

Spring maar een gat in de lucht, want de eerste foto’s van de Love Actually-sequel zijn gearriveerd. En wat zijn die toch dolletjes!

Scenariste Emma Freud heeft de foto’s van de eerste draaidag gedeeld via Twitter. Op de eerste foto staat regisseur Richard Curtis en die had blijkbaar een grommende maag. Time to meet the cast:

Hier zijn Liam Neeson en Thomas Brodie-Sangster. Cute, zo’n vader en zoon-momentjes:

Olivia Olson is er ook bij. Ze speelde in 2003 het tienerzangeresje Joanna:

De cast is er meteen stevig ingevlogen op dag 1. Toch geeft Freud toe dat ze lichtjes emotioneel geworden is:

Een exclusieve foto vanuit de montagekamer. En newsflash: Liam Neeson draagt turtle necks:

Nog even een recap, zo zag Love Actually er 14 jaar geleden uit:

 
De Love Actually-sequel wordt op 24 maart uitgezonden op BBC One.

Lees meer