Seth Rogen aan Trump Jr.: "Vraag je vader eens op te stappen voor hij de wereld verwoest. Thanks dude!"

Het is erg geworden met Donald Trump. Blijkbaar zo erg dat Seth Rogen al op Twitter moet vragen aan Donald Trump Jr. of 'ie z'n vader niet kan overhalen om op te stappen. "Thanks dude! Peace!"

Seth Rogen, professioneel stoner en getalenteerd acteur (of hebben we ze omgewisseld?), vond de tijd rijp om eens iets geks te doen. Dat Rogen niet echt is opgezet met de president van de Verenigde Staten, is een understatement. Hij zou liefst hebben dat Trump aftreedt en hij dacht "Weet je wat? Wie niet waagt, niet wint! Donald Trump Junior volgt mij toch op Twitter, ik zal het hem eens vragen".

Maar wie dacht dat hij het daar bij zou laten, die onderschat het engagement van de ex-stand-up comedian. Hij stuurde ook nog rechtstreekse berichten naar de zoon van de mediamagnaat, die hij dan weer trots deelde op Twitter.
En ook daar stopte hij niet. Hij vroeg droogjes of hij zijn pa niet kon vragen om de banden van Michael Flynn met de Russische overheid te laten onderzoeken. "Thanks man! Have a good one."
Plots besefte hij dat dat misschien niet al te best zou overkomen op zoonlief. "Ik wil niet overkomen als een weirdo of zo" zei hij. En hij had ook nog wat goede raad: "Vraag hem anders eens of hij niet gewoon weer een game show wil presenteren. Ik wed dat hij dat nog liever zou doen."
Maar vriendelijk blijft de komiek wel: "Thanks dude! Peace!!"