De Snapchat Spectacles zijn eindelijk online te koop, maar er is wel nog één probleem

Ben jij ook zo verslaafd aan Snapchat? Dan is er goed nieuws voor jou want je kan vanaf vandaag de Snapchat Spectacles bestellen via de website van de applicatie. Met die zonnebril kan je snel korte filmpjes maken die je dan rechtstreeks op snapchat kan zetten. De bril wordt momenteel wel enkel in de Verenigde Staten geleverd. 

Snapchat is vooral bekend als de applicatie waar je met leuke filters foto's naar elkaar kan doorsturen die daarna direct verdwijnen, maar heeft sinds kort ook iets nieuws. De afgelopen maanden doken in de Verenigde Staten hier en daar automaten op met Snapchat Spectacles in.

Die zonnebrillen kan je gewoon dragen maar er zit ook een klein cameraatje ingebouwd. Door op de zijkant op een knop te duwen begint er een lichtje te branden en kan je tot maximum tien seconden filmen. Dat filmpje komt dan rechtstreeks op je smartphone te staan en kan je zo direct op snapchat zetten.

Online te koop

Doordat die Spectacles zo zeldzaam waren, stonden ze al snel voor heel veel geld op allerhande tweedehandssites. Nu zijn de brillen dus ook te koop via de website van Snapchat.

Ze kosten 130 dollar en zijn beschikbaar in het zwart, blauw of roze. Momenteel worden ze wel enkel geleverd in de Verenigde Staten. Als je ze dus wil bemachtigen zal je dat via via moeten doen en ook wat geduld hebben, want er is al een wachtlijst.

Lees meer