Er is een nieuwe zeldzaamste Pokémon en je zal er heel lang mee bezig zijn

Echte Pokemon Go-fans hebben een nieuw doel, al zal je er wel heel lang mee bezig zijn. Er zit met Unown namelijk een nieuwe heel zeldzame Pokémon in het spel ... en hij bestaat in maar liefst 26 verschillende versies.

Voor wie nooit Pokémon op de Game Boy heeft gespeeld, frissen we het nog eens op. Unown is een speciale Pokémon die je in de spellen kan vinden in een ruïne als je een puzzel oplost. Het moeilijke was echter dat hij bestaat in maar liefst 28 varianten, alle letters van het alfabet en ! en ?.

Toen bekend werd dat er 80 nieuwe Pokémon in Pokémon Go gingen komen, vroeger veel mensen zich af of je Unown ook ging kunnen vinden. Al snel werd duidelijk dat dat wel degelijk het geval is. Er bestaat zelfs een medaille die je krijgt als je alle 26 soorten hebt gevonden, de leestekens bestaan dus (nog) niet in Pokémon Go.

Alle letters even vaak

Ondertussen duiken er steeds meer printscreens op van mensen die een Unown hebben gevonden en het ziet ernaar uit dat alle letters even vaak voorkomen. Goed nieuws is ook dat ze blijkbaar gewoon in steden voorkomen en je dus niet zelf naar zeldzame ruïnes moet wandelen.

Toch zal je lang genoeg bezig zijn als je je collectie volledig wil hebben. Maar dan kan je wel woorden beginnen schrijven met je Pokémon in gyms.

Lees meer