Oei, er komt dan toch een barst in het sprookje van Evelien en Nicolas in 'Blind Getrouwd'

Er leek tot nu toe geen vuiltje aan de lucht voor Evelien en Nicolas, één van de vier koppels in 'Blind Getrouwd'. Maar deze week ontstaat er toch een beetje twijfel, vooral bij Evelien dan. Ze beleeft haar wittebroodsweken met Nicolas op Tenerife, maar moet daar toch vaststellen dat ze nog altijd niet verliefd is op haar echtgenoot. Intussen bloeit er plots wel iets bij een ander koppel.

Ergens lijkt het logisch dat een pasgetrouwd koppel in Blind Getrouwd op de huwelijksreis enkele obstakels moet overwinnen. Afwachten of het bij Evelien en Nicolas bij een obstakel blijft. Tot nu toe hadden we ons geld het meest op deze twee gezet om na het programma gelukkig getrouwd te blijven. Maar ook de wetenschap kan er in de liefde nooit voor 100 procent boenk opzitten, dus laat ons hopen dat het bij Evelien en Nicolas dan toch 99 procent mag zijn.

© Medialaan

Het koppel beleeft de laatste dagen op Tenerife, maar Nicolas staat duidelijk al een stapje verder dan Evelien. Hij zoekt meer dan zijn echtgenote fysiek contact. Evelien voelt zich nog niet perfect in haar vel, omdat ze ondanks de geweldige klik nog altijd niet verliefd is op Nicolas. En wanneer ze hem daarop wijst, wordt Nicolas natuurlijk plots erg onzeker. Daar voelt Evelien zich dan weer schuldig over. De typische problemen waar een pril koppeltje mee te maken krijgt, maar zij hebben doorgaans nog geen trouwring aan hun vingers hangen.

Verrassing

De liefde moeten we in de aflevering van deze week vooral bij een ander koppel zoeken. En niet het koppel dat je na vorige week zou verwachten. Tine kreeg bakken kritiek op de sociale media omdat ze Ben vertelde dat "haar ex ook geen knappe was". Maar deze keer toont zichzelf van een andere kant. Op Lanzarote gaat ze zich steeds beter voelen bij Ben. "Er zijn denk ik veel relaties die uit vriendschap beginnen en dan uitmonden in liefdesrelaties. Is het nu de klik die maakt dat het bij mij is omgedraaid? Ik kan dat niet verwoorden, ik wil hem gewoon leren kennen."

Verwennerij

Ook de twee andere koppels beleven hun laatste dagen op vakantie voor ze in België echt zullen merken of hun huwelijk kans op slagen heeft. Tussen Veerle en Nick gaat het op Gran Canaria ook heel goed. Nick legt haar voortdurend in de watten, maar dat is zij niet gewend. Afwachten of hij niet overdrijft dus.

© Medialaan

Het koppel dat het verst van huis is, dat zijn Mathias en Sally. Hij vreest dat ze een verkeerd beeld van hem heeft, en dus probeert hij haar de echte Mathias te tonen. En dat blijkt een lieve man die zijn vrouw wil verzorgen. Als ze haar voet verzwikt, dan is dat de ideale kans om zich te bewijzen. We zijn benieuwd hoe de kaarten bij de vier koppels na het einde van hun huwelijksreis zullen liggen.

© Medialaan

Blind Getrouwd - maandag om 20u35 op VTM

Lees meer