Vrouw geeft haar man de Oscar voor Best Husband en de foto's zijn superschattig

Een Amerikaanse vrouw maakte op de avond van de Academy Awards een groot romantisch gebaar. Zij organiseerde haar eigen Oscars, maar dan voor haar man. Hij kreeg de award voor de beste man. En de foto's zijn echt geweldig!

De vrouw liet haar man eerst een kostuum aantrekken en gaf hem daarna de Oscar voor Best Husband. Hun dochter, Regine Brown, postte het direct op haar Twitter. Ze werd overladen met reacties van mensen die het superromantisch vonden. Er werd zelfs gesproken van de ultieme relationship goals. Terwijl anderen vooral moesten lachen met de shorts die de man aanheeft onder zijn kostuumvest.

Dochter Regine liet Amerikaanse nieuwssite Mashable weten dat haar mama haar vader altijd al had willen in de bloemetjes zetten voor wat hij allemaal deed voor hen. En dat de avond van de Oscars het perfecte excuus was.

Haar papa, liet ze weten, was heel blij met de award en vond het geweldig dat zijn vrouw er zo veel werk had ingestoken.

Regine Brown zegt dat haar ouders altijd al een romantisch koppel zijn geweest en dat dit maar weer eens het perfecte bewijs is van hoe graag haar ouders elkaar zien.

De reacties spreken voor zich

Lees meer